Zástupkyně ředitele AGEL Střední zdravotnické školy a Vyšší odborné školy zdravotnické v Ostravě získala ocenění za mimořádný počin

Mgr. Alžběta Panáková byla oceněna v rámci 8. ročníku soutěže o nejlepšího zástupce ředitele školy Zlatá karabina 2021. Zástupkyně ředitele převzala cenu v úterý 2. listopadu v Praze v rámci odborné konference „Zástupce ředitele v hlavní roli.“ O tom, že byla nominována, neměla nejmenší tušení. Slavnostní vyhlášení jí mile zaskočilo a překvapil

Zástupkyně ředitele AGEL Střední zdravotnické školy a Vyšší odborné školy zdravotnické v Ostravě vyhrála cenu za mimořádný počin - za otevření a organizaci dalších poboček školy v různých městech a aktivní podílení se na jejich chodu. Do soutěže byla tajně nominována části pedagogického sboru na podzim letošního roku. O její nominaci vědělo jen pár vybraných zaměstnanců školy, aby se zajistilo, že její účast v soutěži zůstane do poslední chvíle v utajení. Dokonce ani ředitel školy neměl o nominaci nejmenší tušení. „O tom, že paní Panákova byla nominována do soutěže Zlatá karabina 2021, jsem vůbec nevěděl. Dozvěděl jsem se to na poslední chvíli, kdy mě zaměstnanci informovali a poprosili, abych zajistil její osobní účast na pražské konferenci, kde za zvuku fanfár převzala ocenění. Jsem velmi hrdý na svůj tým a paní Panákové ještě jednou gratuluji k úspěchu,“ usmívá se ředitel AGEL Střední zdravotnické školy Ing. Bc. Vladimír Janus.

„Předání ocenění bylo pro mne překvapením a mým kolegům patří za navržení velké díky. Je to příjemné povzbuzení a motivace k další práci,“ popisuje Mgr. Alžběta Panáková, zástupkyně ředitele AGEL Střední zdravotnické školy a Vyšší odborné školy zdravotnické v Ostravě.

Soutěž o nejlepšího zástupce ředitele školy Zlatá karabina vyhlašuje redakce Řízení školy ve spolupráci s Wolters Kluwer ČR, a.s. Soutěž vznikla díky podnětům ředitelů, kteří jsou vděční za každou další možnost, jak se svým zástupkyním a zástupcům odvděčit za jejich mnohdy nedoceněnou práci. Každoročně vybere nezávislá porota 5 oceněných – výherce zlaté, stříbrné a bronzové karabiny a dvě ocenění za mimořádný počin.

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz